Joan

Hola sóc en Joan,

Tinc 43 anys, he estat regidor, de Medi Ambient i Barris, durant 2 legislatures al mateix Ajuntament on he treballat d’ençà que era un vailet.

Les meves tasques com a treballador de l’administració han estat sempre relacionades amb l’atenció directa amb el ciutadà, abans de ser regidor veia que tot estava organitzat malament i creia que seria molt fàcil gestionar el canvi per a millorar la relació amb les persones del poble.

Durant les dues legislatures hem estat demanant subvencions a la Diputació de Barcelona per a intentar adaptar-nos a les lleis que han anat sortint en relació a l’administració electrònica. Recordo que vam començar l’any 2007 i posteriors amb la llei 11/2007 d’accés electrònic del ciutadà als serveis públics, ja vam estar implementant l’e-Tram com a registre telemàtic i l’e-dibam com a perfil del contractant.

Durant aquests anys han anat sortint noves solucions que han fet desapareixes les anteriors, aquest moviment constant d’empreses i solucions ha fet que molts Ajuntaments, sobretot els petits, hagin anat modificant, continuament, el seu full de ruta per arribar a ser una administració més “electrònica”.